کنترل دمای محیط خزانه و هوادهی خزانه ها
برداشتن پوشش خزانه چند روز قبل از انتقال نشا به زمین اصلی
انجام نشاکاری و مدیریت آب در اراضی شالیکاری
کاشت نشاها بسته به رقم، واریته و همچنین ضعیف یا قوی بودن نشا ۲ تا ۵ و گاهی اوقات تا ۷ عدد نشا در هر کپه
عمق مناسب کاشت نشای برنج ۳ الی ۴ سانتی متری سطح شالیزار
مدیریت مصرف کودهای پایه در اراضی شالیزاری و مدیریت آب پس از مصرف کودهای پایه در زمین اصلی
حذف علف های هرز و رعایت بهداشت باغ
چیدن میوه های باقی مانده به خصوص نارنج ها
با توجه به شروع خروج پوره های شپشک توت و همزمانی آن با تشکیل گلهای کیوی، جهت جلوگیری از صدمه به گلهای کیوی عملیات مبارزه با آن پس از تشکیل میوه با نظر کارشناسی
اقدام به دریافت به موقع تخم نوغان از مراکز مجاز فروش جهت جلوگیری از برخورد پرورشها به گرما
اقدام به کنترل و تنظیم دما و رطوبت مناسب برای اتاق پرورش کرم جوان متناسب با سن لاروی
اقدام به ضدعفونی بدن لاروها با پودر ضدعفونی کننده پافسول قبل از برگدهی برای شروع سن بعدی
اقدام به آهک پاشی بستر پرورش بعد از به خواب رفتن کرمها
اقدام به چیدن برگها در ساعات خنکی روز (صبح و عصر)
اقدام به ذخیره سازی یک وهله برگ برای اجتناب از تغذیه لاروها با برگ خیس یا برگ شبنم دار
انتقال شیر دوشیده شده پس از دوشش و در حداقل زمان ممکن به ایستگاه جمع آوری شیر
تنظیم و تهویه دما در دامداری ها خصوصا برای گوساله ها در طول هفته
تزریق واکسن آنتروتوکسمی به دام ها
اقدام به واکسیناسیون تب 3 روزه توسط دامداران
جلوگیری از ورود دام به مراتع در زمان وقوع صاعقه در طول هفته
تنظیم و تهویه دما و رطوبت در مرغداری ها
اجتناب از تراکم بیش ازحد گله با توجه به افزایش عوامل بیماریزا و آلودگی ها
رعایت فاصله جوجه ریزی در سالن مرغداری ها
جلوگیری از ورود پرندگان آزاد پرواز به داخل انبار و به خصوص سالنهای پرورش طیور
عدم رهاسازی تلفات پرندگان
انجام واکسیناسیون دوره ایی به صورت مرتب
ضدعفونی کردن آب مصرفی طیور با ضدعفونی کننده ها
تجهیز مرغداری ها به سیستم برق اضطراری
عدم رهاسازی تلفات پرندگان
رعایت فاصله جوجه ریزی در سالن مرغداری ها
تجهیز مرغداری ها به سیستم برق اضطراری
جهت مبارزه با مگس میوه، پسیل و شپشک سیاه زیتون:
انجام هرس بهاره به خصوص هرس نوردهی
حذف پاجوش ها، شاخه های خشک شده وآفت زده و رعایت بهداشت باغ در صورت مساعد بودن هوا و عدم بارش به مدت 24