-
تنظیم دمای واحدهای تولیدی به علت وزش بادهای جنوبی و شمالی در روزهای آتی
-
کنترل استحکام سازه ها
-
کنترل تهویه واحدهای تولید قارچ خوراکی
-
مدیریت زراعی انواع محصولات کشت دوم و تسریع در برداشت محصولات رسیده (سبزیجات برگی، غده ای و...)
-
باز کردن خروجی آب و زهکش مزارع کشت پاییزه در زمان وقوع بارندگی
-
آماده سازی اراضی و کشت غلات پاییزه (گندم و جو)
-
آماده سازی اراضی و کشت دانه روغنی( کلزا و...)
|
-
عدم استقرار کندوها درحاشیه جنگل به علت آتش سوزی
-
عدم تغذیه کندوها با آب شکر به علت سردی هوا در شب
-
گرم و خشک نگه داشتن کندوها با پوشش مناسب
-
مبارزه با کنه واروا در صورت مشاهده
|
-
ردیابی آفت قرنطینه ایی برگخوار پاییزه خصوصا در مزارع ذرت داخل استان و بلال های وارد شده از سایر مناطق
-
احتیاط و رعایت نکات لازم در عملیات سمپاشی و محلول پاشی
|
جهت مبارزه با مگس مدیترانه ائی در باغات مرکبات و سایر درختان:
-
- استفاده از نصب کارت زرد، تله های غذائی جلب کننده با ترکیب (یک لیتر محلول 30 سی سی پروتئین هیدرولیزات، 2سی سی سم مالاتیون و بقیه آب) بر روی درختان ازگیل، نارنگی، پرتغال خونی و...
-
- رعایت بهداشت باغ به خصوص جمع آوری میوه های ریخته شده پای درختان و قرار دادن آنها در کیسه های پلاستیکی و بستن درب آن یا دفن کردن در عمق ده سانتی خاک یا غوطه ور کردن آن در بشکه حاوی آب و کمی نفت یا گازوئیل
-
- مبارزه با علف های هرز و شخم پای درختان.
-
بوجاری و ضد عفونی بذور گندم، جو قبل از کاشت جهت مبارزه با برخی آفات و بیماری های گیاهی و علف های هرز
-
مبارزه شیمیایی علیه کک کلزا در مزارع کلزا
-
مبارزه با راب و حلزون با استفاده از روشهای زراعی، مکانیکی و شیمیائی
-
مبارزه با کرم پروانه سفیده کلم در مزارع در سبزی کاری ها
-
کسب اطلاعات لازم و ضروری از کارشناسان مراکز و مدیریت جهاد کشاورزی و کلینیک ها قبل استفاده از هرگونه سمو
|